Technogym Village

Technogym Village

System:

Custom project – Dallas 135 – Boston 135 – L1

Designer

Antonio Citterio Patricia Viel and Partners

Location: 

Cesena, FC, Italy

Resstende is part of the team involved in the illustrious project Technogym Village, designed by the architects Antonio Citterio, Patricia Viel and Partners. The area chosen for the construction of the building has a big asset : its close vicinity to the Cesena tollgate on the A14 motorway, Infact, the extensive facade facing directly onto the motorway gives the structure great visibility and is becoming a reference point for every motorist. Resstende has installed both indoor and outdoor roller blinds. On the south face of the building 30 “Dallas” blind modules are mounted with custom designed brackets and ground fittings. The sequence of blind fabric colours reinforces the chromatic continuity of the building and makes it stand out against the surrounding greenery.

 

©all rights reserved

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close