OSTERIA WITH A VIEW

The outdoor space becomes a new area in which to live whilst the Milanese rooftops are new spaces to be screened-in. The project by the OBR studio of Paolo Brescia and Tommaso Principi for “Osteria Con Vista” was able to interpret the tradition of the Milan Triennale with a light, rigorous and dynamic solution. The restaurant is conceived as a small greenhouse surrounded by greenery shaded by a picturesque horizontal screen, made possible by eight roller systems capable of covering a depth of 10 metres. Each system consists of a customised headbox unit, with a system designed to allow perfect alignment of all horizontal systems. A design studied in detail – from the materials to the weight of each component – to create a system that becomes an experience between haute cuisine and design, suspended between park and city.

CATEGORY

Museum

MODEL
8 customised horizontal systems.

Headbox unit with plate and counterplate system.

Double reinforced hem bar and double traction system Flush Traction kit

FABRIC
Vuscreen Messina grey

ARCHITECTURAL PROJECT
OBR di Paolo Brescia e Tommaso Principi

CONTACT US FOR INFORMATION OR DOWNLOAD OUR COMPLETE CATALOGUE HERE
download